Alıntı:
cosmicman Nickli Üyeden Alıntı
toplumdaki şiddet unsurunu tek bir noktaya bağlamanız çok yanlış bir tutum celbi muhabbet işlemi yapan üstadlar evet üstadlar diyorum çünkü davet yapabilen ve sarf edebilen bir zatın karısına yada kocasına şiddet uygulamak gibi basit bir yönteme hiç ama hiç ihtiyacı olmaz
|
ben neyden bahsediyorum sen neyden bahsediyorsun ben o mesaji alintiladigim yoruma gore orneklendirdum sen neye gore eleştirdin ....
Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Konunun bir kismini kacirdin, celp yapilmayacak. Cebir kullanilacak, tesir altindaki kisiyi tesir eden cinden ve sihir/buyunun enerjisinden hizlica cekip almak icin. Sen tesir altindaki birine telefon acip cagirabilir ya da yanina gidip konusabilir misin? Ben kendim bizzat iki olaya sahit oldum; birincisi tesir altindaki bayanin yanindaki gorevli kadina nufus ederek, gucunu aritirip dovemeyecegi erkegi dovduruyordu az kalsin. Bu durumda kadinin kocasi sana geldi, kadini nasil alacaksin karsina islem yapmak icin?
Ikincisi de varliklar bedeni alip istedigin yere getiriyorlar ki sen zavalli kadina isleme baslayabilesin. Onlar bedeni mi istiyor? Ben de istiyorum
|
musallat alma ilmine icazetim yada tecrubem olmadi 2 sahis olarak teorik olaram boylr durumda napilicagi söylesemde bunu deneyimli uzmanlara sordan daha saglikli