Alıntı:
Bilgileniyorum Nickli Üyeden Alıntı
Kimse bunu doğru bulmuyor zaten neden mağduriyet yaratmaya çalışıyorsunuz? Mesajımda çok net belirtmiştim ama tekrar daha daha net yazayım insanı ilişkilerde kırılma noktaları olur. Evli ya da nişanlı bir çift birbirine karşı soğukluk hissettiğinde, evli bir çift ev içinde aile ortamı kuramadığında beraber bu talepte bulunduğu zaman buna "pis" demek manasız olur. Kimse şiddeti meşrulaştırmamışken aklınıza ilk gelen konunun bu olması hangi bilinçaltının yansıması acaba. Hiçbir işlem dinlenmeden içeriği hakkında genel fikir beyanı yapılamaz.
|
dostum maalesef toplumsal olarak kompleksli bir yapıya sahibiz senin dediğin gibi şuuraltımız okadar kirletilmiş durumdaki gündelik hayatımızda yaşadımız sorunları havas ilmindeki formüllere bile dahil etmiş durumdayız vefk ilmi geometrik şekillere dayanan buhuru günü gezeni burcu ve ruhanileri barındıran çok karmaşık bir yapıya sahiptir bence sana tavsiyem kuvvetlendirici esma zikirleriyle muhabbet hasıl etmen nette çoğu celbiyeler eksik veriliyor ve çalışmıyor tamamlaman için sıkı bir araştırma yapman lazım eski kaynakları