Alıntı:
Bilgileniyorum Nickli Üyeden Alıntı
Kimse bunu doğru bulmuyor zaten neden mağduriyet yaratmaya çalışıyorsunuz? Mesajımda çok net belirtmiştim ama tekrar daha daha net yazayım insanı ilişkilerde kırılma noktaları olur. Evli ya da nişanlı bir çift birbirine karşı soğukluk hissettiğinde, evli bir çift ev içinde aile ortamı kuramadığında beraber bu talepte bulunduğu zaman buna "pis" demek manasız olur. Kimse şiddeti meşrulaştırmamışken aklınıza ilk gelen konunun bu olması hangi bilinçaltının yansıması acaba. Hiçbir işlem dinlenmeden içeriği hakkında genel fikir beyanı yapılamaz.
|
ben altinliadigim mesaji okuyarak sadece cevap verdim bilincaltimin yansimasidir belkide sizin dediginiz gibi
ve birisi ben muhabbet islemi yapayim diyip bu ornek verdigim cifte islem yaptiginda buda dogru degildir muhabbet helal olan celp haram olan demek işi basitlestirmek yapilan islemin ne oldugunu inceleyip seriat çerçevesinde buna izin verilebilir duruma gore ve uzunbir konu esasinda bence
terim anlamini imas hoca izah etti zaten ama muhabbet islemi yaptirmak istiyen biri icin yeterli bir aciklama degil bu yazimda anlattigim uzere