Alıntı:
Pearly Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce konu açmıştım ammar cinleri diye fakat onlar yalan söylemiş. Rüyada kendisini sürekli beğendirmeye çalışıyordu zaten. Ben maalesef düzelmediğim gibi daha kötüye gidiyorum. Rüyamda bana bir şeyler söyledi gel anlaş diye sonra bir şeyler oldu yemin ettirdi derken bir sembol gördüm, yıldız sembolü daha bir sürü şey vardı ama sadece buna gözüm takıldı, her köşede benim baş harfim vardı. ondan sonra ard arda musallat yaşadım tekti o rüyadan sonra iyice çoğaldı. rüyada önce iki kadın sonra 3 oldular 4 5 şu an kaç bilmiyorum. Bacaklarımı uyuşturmaya çalışıyorlar iş yapamaz hale geldim.
Tövbe ediyorum namaz kıldım fakat daimi kılamıyorum nefse ağır geldiğinden değil izin vermiyorlar. sürekli ya kahhar zikrini çekiyorum fakat günden güne kötü oluyorum. Artık yoruldum bu tür musallat yaşayıp kurtulan var mı bunun yolu nasıl olur neyden geçer ben bıktım
|
öncelikle ruyayla amel olmaz ruyalara seytanin dahli cok olur
ayrica
genelde musallat 1 tanedir, bazen agir durumlarda 2 olabilir, 3 tane musallati olan kisi ya aklını kaybeder yada yatalak yasar,
burada durumunu anlatabildigine gore demek ki namaz kilmani engelleyecek kadar baskılı bir durumun yok, durumuna evhamda karismis bu karisma ile problgm gözunde büyümüş,Allah CC müsadesi ile gelen musallat yine Allah CC musadesi uzerine
tedaviside yapilabilir