Alıntı:
Pearly Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce konu açmıştım ammar cinleri diye fakat onlar yalan söylemiş. Rüyada kendisini sürekli beğendirmeye çalışıyordu zaten. Ben maalesef düzelmediğim gibi daha kötüye gidiyorum. Rüyamda bana bir şeyler söyledi gel anlaş diye sonra bir şeyler oldu yemin ettirdi derken bir sembol gördüm, yıldız sembolü daha bir sürü şey vardı ama sadece buna gözüm takıldı, her köşede benim baş harfim vardı. ondan sonra ard arda musallat yaşadım tekti o rüyadan sonra iyice çoğaldı. rüyada önce iki kadın sonra 3 oldular 4 5 şu an kaç bilmiyorum. Bacaklarımı uyuşturmaya çalışıyorlar iş yapamaz hale geldim.
Tövbe ediyorum namaz kıldım fakat daimi kılamıyorum nefse ağır geldiğinden değil izin vermiyorlar. sürekli ya kahhar zikrini çekiyorum fakat günden güne kötü oluyorum. Artık yoruldum bu tür musallat yaşayıp kurtulan var mı bunun yolu nasıl olur neyden geçer ben bıktım
|
onceki konuda aslında baya bir kişi birçok şey soyledi türlü türlü reçete verdik
yani güncel özet
aşk cin musalllatın var seni sahipleniyor yani
ve tövbe ve namaz ın üzerine durdugun halde ruya ile uyanıklık arasında sana anlaşmöa yaptırıp tılsım gibi şeylerle mühürlediler
şuan ise şikayetlerin üstündeki negatif enerjilerin etkisi arttı
ve mental açıdan çökmüş durumdasın
en sojn konuşmada tam olarak ne tavsiyele verdim bilmiyorum ama sitede renkli hocalar var özelden yazarsan türlü şekillerde yardımcı olabilirler fakat illa burdan bir cevap istersen
1-kahhar esmasından sa tovbe
estağfirullah el azim
i sürekli zikir etmeli
2-ve suya nas felak gibi sureleri okuyup ufleyerek rahatlayabilirsin ama lokman suresi daha iyi olur diye düşünüyorum
3- bundan sonrası sabr ve sebbat yani gayret edip duaları bırakmamak olucaktır ama dediğim gibi uzman desteği almanı daha çok öneririm...