Alıntı:
Tuheymefyail33 Nickli Üyeden Alıntı
Abla yok bence böyle olmaz. Yaşını mesleğini biliyorum. Laf olsun diye konuşmak olmaz diye düşünüyorum
|
Konuşmaya giriş olarak dusunebilirsin. Genelde bildiğin konudan konuşmaya başlanır. Ben genelde öyle yaparım yani.. hem daha rahat hem heyecanını bastirirsin. Sonrasında zaten mesleğinden giriş yapıp hobilerine, hayatını nasıl geçirdiğine fln o şekilde bağlantılı olarak ilerleyebilirsin.
Genel bir tavsiye vereyim güzel bir yerde buluşun. Hoş bir kafe olabilir. Centilmen olmanızda fayda var. Ufak cestler onemlidir, kişiyi etkiler.. tabi sizde o kişiden etkilendiyseniz. Mesela sandalyesine yardımcı olabilirsiniz. Menüde ilk önce onun isteklerini sorabilirsiniz siz sipariş vermeden önce. Oturacaginiz masayı kendisinden seçmesini isteyebilirsiniz. Hesabı alman usulü yapmayın siz ödeyin. ( Bunu zaten biliyorsunuzdur) çok fazla konuşmayıp karşı tarafı konuşturun, sorular kısa net olsun. Kendinizden çok ondan bilgi almaya çalışın. Karşı tarafta muhtemelen aynısını yapacaktır çünkü.. yani bir çok parametre var.