Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - Rüyada Peygamber Efendimiz, Sahabe, Evliyaları Görme
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.11.23, 05:30
Why - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Why Why isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Etiketlendiği Mesaj: 44 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Rüyada Peygamber Efendimiz, Sahabe, Evliyaları Görme

Merhaba arkadaşlar,
İçinizde rüyasında Peygamber efendimizi, diğer Peygamberleri Sahabeleri,
Veli ve Evliya kulları görenler vardır elbet bende o şanslı kişilerden bir tanesiyim Hak nasip etti Elhamdülillah.

Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyiniz; aksine onlar diridirler, fakat siz anlayamazsınız.

Ayeti kerimesi bu hakikatin delilidir.Ben gibi binlerce gören deli de şahididir.
Kuran ölülere okunmaz diyenler var ama onlar ölü değil işte senden benden vallahi daha diriler O zaman diri kim ölü kim buralar biraz karışık.

Görmeyenler varsa da sırrımı ayan edip belki bir daha görememek uğruna da olsa Ümmeti Muhammedin
siz güzel kardeşlerimin bu güzelliklere Aynel Yakin şahit olması belki bir hayra vesile olabilmesi ümidiyle zırıldamaya geldim.
Sır'dır sakla, aman anlatma sakın dedikleri için mehdiliğe çeyrek kala direkten döndüm diyebilirim
Ulan heralde evliya olduk kırklara mı karıştık bilmeden erdik mi acaba derken, daha da fazla görünce yok bu iş evliyalıktan öteye geçiyor gibi bir zanna kapıldım,
yan etkilerini bilin de sonra yürüyüşünüz değişmesin kurban olayım.

Düne kadar anca damdan düşen, itin köpeğin kovaladığı rüyadan başka rüya görmemiş adama birden böyle güzel rüyalara lütuf olunca ister istemez bi şımarıyor,
Allah muhafaza eylesin.Yine hak nasip etti, aczimizi ve haddimizi bilmeye çabalıyoruz. Bildik desek yine hadsizlik ederiz.
Allah herkese nasip eylesin, bu yollarda kaybolan çok.4 cin görmüş adama selam veremiyorsun ağam, birde böyle büyük zatlarla görüştüğünü bi hayal et.
Şiddetli enaniyet,kibir, gurur yapar şakası yok.Bu tarz yolculuğu bir trene binip farklı alemlere seyahat gibi düşünün ama
trende kimlerle görüşürseniz görüşün yarın asgari ücretle çalıştığınız işinizde, veya manavsanız tezgahınızda limon satmaya yine devam edeceksiniz.
Bu görüşmeler akıbetinizin de garantisi asla değil onu da unutmayın.Bozulmayın yani boş yere.Burası çokomelli olduğu için uzatttıkça uzatıyorum.

Neyse konuya gelelim. Çok basit herkesin bildiği şeyler yaptıklarım öyle karpuz kabuğu tütsüsü yapıp,damatlıkları giyip, çıra kemirmedik, açlıktan da ölmedik birşeyler göreceğiz diye.

Bu 3 ana maddeyi uygulayacaksınız.
Sürekli abdestli bulunmak ,5 vakit namazlarını kılmak, Asla yalan söylememek.

Abdestli olana şeytan yanaşamaz hadis, Bir kişinin sürekli mescide gittiğini görürseniz onun imanına şahit olun hadis,
Sizin en doğru rüya göreniniz, en doğru sözlü olanınızdır hadis.

Resulallah Aleyhissalatu vesselam inceleri vermiş.Bu 3 madde sizi o mübareklerle görüşebilicek vaziyete yanaştırıyor bilmeden.

Ardından tarifin can alıcı yerini söylüyorum.
Her gün ruhlarına hediye edeceksiniz, 3 kuruşa 5 köfte yook. Ama ne hediye edeceğiz ? Bu ruhlar ne yer ne içer ne sever hemen götürsek? Kur'an...
En fakiriniz, 1 Fatiha 3 İhlas ile başlayarak hediye etsin, hediye büyüdükçe davetinize icabet etme ihtimallleri fazlalaşır.
Ne bileyim az orta halliniz 1 Yasin suresi daha hediye eder, hatta ben herkes gibi bir buket gül almam kamyonla gül yığarım dersen ağam buyur bin ihlas oku.
Senin ağalığına kalmış ne yollayacağın.Amaa hergün o kamyonu gönderebilecek kadar ağaysan oku..
Tek seferi her arefe yapan var sürüyle, bayramdan bayrama herkes ağa.
Kurandan ne koparsan olur, onlar o ayetler için bin kez can verirler unutma.
Esasında onların senin hediyene filan da ihtiyacı yok ama hakikatte senin altında donun yok abi. Bu işten karlı çıkacak sensin.
Her hediyeden haberdar edildikleri için ister istemez kim bu zottirik ya her gece her gece kalk bi gidelim bakalım derdi neymiş dedirtmek mesele.
Sonra bir an gelir, hediyeni gönderir uyursun amma bu kez bambaşka uyanırsın. Daha çok şey kalır sende o görüşmeden geriye, ya anlarsın ya anlamazsın..

En başta dediğim 3 ana maddeyi yaşantınıza uyguladıktan sonra diğer maddeler kendiliğinden kendisi geliyor emin olun.
Her gün elzem bir durum ölüm kalım olmadıkça aksatmadan görmeyi dilediğiniz mübarek kişi her kimse artık ilk önce
Rasulallah Sav efendimizden başlayarak(tüm hediyeler o tarafa Rasulallah efendimizin kargo uçağıyla gidiyor, burayı sakın atlamayın)
ardından o diğer zatın yada zatların ruhuna isimlerini belirterek zihninize sığdırabildiğiniz mübarek isimleri kim hatırınıza geliyorsa hediye edeceksiniz,
En son da azametin hakkı için ruhlarını haberdar et Allahım diyeceksiniz.Bir iki de salavat getirin bu kadar.
Ne zaman görürüm? (Nasip, burda dümeni devralıyor) Sizin samimiyetiniz ve ısrarınız süreci etkiler.

Bu hediyeleri de kendinize nafile ibadet gibi görüp sevap bilmem şu bu beklentisine lütfen girmeyin,ruhen fakir olduğunuzu bu kadar belli etmeyin.
Bu hediye senden çıktı, kime gönderdinse de ona gitti sana kalan olur mu olmaz mı orasıyla alakadar olmak düşüncesi bile hoş değil.
Her gün şu kadar fatiha hediye için okuyorum amma bunun tecellisi ne olur? Fatihanın hadimiyle de görüşebilirmiyim?
Kalp gözüm açılır mı? Okurken gözümde şimşek çakar mı falan feşmekan.Hoş değil. Allah ciğerini bilir adamın hiç kurnazlık etme, olmadıysa ya niyetin ya abdestin bozuktur, yada nasibin yoktur.
Vergiden düşürmek için oğluna aldığı spor arabayı şirket aracı gösteren hokkabazlar gibi olmayın.
Az gani gönüllü olamıyorsanız da öyle görünmeye çabalayın.Cebinde 5 kuruş olmasa da zengin taklidi yap özetle, istemem ağam sağ ol diyenlerden ol.

Nasibi olan uygulasın inşAllah, ben bizzat tecrübe ettim.Sağda solda biri filanca zat diye söze başladığında gözünde canlanan birinin olması..Google da bile resmi yok hafızanda var.Güzel şeyler bunlar Hak cümlenize nasip etsin inşaAllah.
Bize de dua edersiniz gördükten sonra. Ağa olacağınız için üçün beşin hesabını da yapmazsınız diye ümit ediyorum.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147