Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Önce korkar gibi olup sonra kendimi kasmışım sonra bayılma vs bana anlatılana göre söylüyorum çünkü kendim hiçbir şey hatırlamıyorum 🥺
Bilmiyorum ki iki sene önce boş bahçelerde dolanmıştım gecenin bir yarısı kedimi bulmak için ama şimdi hiç öyle bir şey yapmadım bir okuma da yapmadım. Bu yaşlarda da epilepsi ortaya çıkabiliyormuş 🥺
|
İki sene önceki olay durup durup şimdi bir anda meydana gelmesini beklemek saçma olur. Belki yenilediler, belki yeni başka bir şey yaptılar. Belki de hiçbir şey yok yaşadığın stres sıkıntı artık kendini bu şekilde patlak verip gösteriyor. Bakım yapılıp ne olduğunun bilinmesi lazım. Bakımda da her hocanın ilmi farklıdır diyorlar ve herkes farklı bir şey soyleyebiliyor. Onda kime inanılır bilmiyorum.
Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Bir gun kadinin biri onumde yigildi, basladi cirpinmaya. Bunu ben de boyle ogrenmistim. Uzerine, cevresine baktim kimse yoktu ama yapacagini yapmis kacmis assagilik. Beyine saldiriyorlar, elektriklenmeyi artiriyorlar beyinde diye biliyorum.
|
Bende uyuşma tarzı oluyordu. Saç diplerinde hareket eden bir örümcek tarzı yada uyusuklugun hareketlenmesi gibi. Ama sürekli değil arada oluyor.