Alıntı:
kabullenmek Nickli Üyeden Alıntı
16-17 yıldıe musallatım var anlatırım destan derya olur . Gğnahlarımdan tövbe edip islama 5 vakit bamaza ibadete yönelince musallatımın rahatsıLık verdiği şekil değiştirdi çok farklı görmeye bilincim açıkken görmeye hissetmeye başladım . Yardım almaya karar verdim metafizikle ilgilenen bir hocadan yardım aldım. Rukye yapıldı rukye sırasında kahkaha krizlerine girdim gülen bendim ama sanki ben değildim . Neyse muska filan yazıldı banyo yaparken çıkar sadece harici çıkarma dedi . Ama ben bu muskayı 6-7 aydır takıyorum ve üzerimde bir ağıelık yapıyor . Başımdan aşağıya geçirdiğim gibi başım ağrımaya başlıyor ve ağırlık çöküyor gerçekten takmak istemiyorum bu böyle ölene kadar takmam gereken birşeyse çıkaracağım . Zaten artık o varlıklardanda korkmuyorum. Veren Allah alan Allah . Sorumu anlamışsızındır bunun bir süresi varmı ? Muskayı veren sürekli takmamı söyledi . Yokmu bu işin bir alternatifi inanın takmak istemiyorum .
|
Kardesim Allah azze ve celle korusun seni, sifa versin. Tuvalet icin dus yada ihtiyac muska/muhur ile girmiyorum ben. Muska/Muhur ne tasiyor isen sana su anki halin ile ilgili daha uyumlusu yazilir, tasiyabilecegin sekilde. Safran kokusu mis gibi burnuna gelir, manevi enerji seni sarar ne guzel. Durumuna gore ustad'lar ilgilenecektir seninle zaten. Bir insanin hic musallati yoksa dahi kisiye uyumlu sekilde tasimasi keyiflidir, bereket idir.