Alıntı:
yaximba Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleykum.
Bir hoca ile konuştum. Havas ilmi için uygun olup olmadığımı ve benim için hayırlı mı değil mi bilmek için ne yapa bilirim diye sordum. Bana hacet namazı kıl daha sonra 2-3 tane zikir var onları zikret dedi. Ben de yaptım. Daha sonra Kur'an-ı Kerim'i alıp, gözlerini kapa ve istediğin bir sayfayı aç ve sağ tarafdakı sayfa numarasını bana söyle. Bende dediklerini yaptım ve sayfa numarasını söyledim. Bana kesinlikle uygun değilsin söyledi. Bildiğim kadar bu insan havas hocası değil. Bilgili biri olduğu için sordum sadece.
Böyle bir istihare yapmak oluyor mu? Sayfa numarası 447 oldu. Sebe suresi 10-17 ayetleri kapsıyor. Bu istihare sonuçlarına göre havas ilmi için uygun değilmiyim ?
|
bunlar uyduruk isler inanmayin Allah CC ayette *** ilmi isteyene zdnginligi istedigime veririm***diyor
tabi nasipte cok onemli nasibinde yoksa ne yapsan olmaz
o bilen hiç bir sey bilmiyormus
ayrica havas ilminde kadinlara yer yoktur, kadinlara verilmeyen bazi makamlar var
peygamberlik, evliyalik,imamlık, muezzinlik,devlet baskanligive havas ilmi bunlarin icindedir...
o internette gordügunuz ben havas ilmindeyim diyen kadinlarin tamami, kafir varliklara yoldaslik eder...