Alıntı:
NNNNNNN Nickli Üyeden Alıntı
Ara ara cok feci bunaldigimda , Allahtan bir yönlendirme, bir işaret, bir cevap istediğimde... Gözlerimi kapatıp, Dua edip kuranı kerimin rastgele bir sayfasını açıyorum ve parmagimi yerleştiriyorum... sonra çıkan ayetten kendime bir cevap almaya calisiyorum... sizce bu yanlismi? eğer bu yanlış ise bunun yerine ne yapabilirim öyle anlarda? Hep yaptıgım birey degil... gercekten cok kötü oldugumda, basta bir care bulamadigimdan yaptıgım birsey...
|
Galiba buna Gaziantepte Ahmediye diyorlar. Ellerinde mushaf oluyor. Bir dua okuyolar. Ne okuduklarını bilmiyorum. Üç kere üfleyip açılan sayfayı okuyorlar. Ama okuduklarindan yorumluyorlar.
Bunun fal versiyonunda şöyle; burda da başlangıç usulü aynı. Bir dua okuyor üç kere üfleyip açılan sayfayı okuyor. Ama okuduğu şeyler mushafta yazilanlar değil, sizinle alakalı şeyler oluyormus. Açıkçası bence bunları varlık aracılığıyla yapıyorlar. Kimisi beyaz yazısız sayfalardan bakıyor kimisi de mushaftan. Buna da fal değilde "hoca " başlığı adı altında yapıyorlar. Ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.