Alıntı:
tnckirr Nickli Üyeden Alıntı
anladım, tabii ben ayrıntılı bilmiyorum. ben sadece onlarla anlaşma taraftarı değilim. savaşsa bu savaşmak lazım bence. o bedene gelirken bana sormadı. ben de çıkarken ona sorma taraftarı değilim. bir de ben onlara hiç güvenmiyorum. bazıları konuşturup bilgi almaya çalışıyorlar. bana göre yanlış. insanın ezeli düşmanı asla doğru bilgi vermez. bence tabii. yine de elbette işin uzmanları daha iyi biliyordur.
|
Isini bilen kisi cinin konusmasinin neresi yalan neresi dogru anlar. Mesajinin genel kismini ben algiladim, ruh halini de anliyor gibiyim. Canin sikildikca konu ac, bizleri alintila yalniz kalma.
Onemli bilgi veriyim; ezel ve ebed olan sadece Allah. Bizler yaratilmisiz. Ezel, Ebed bu kelimeleri dikkatli kullanin istedim. Allah'a emanet.
Alıntı:
tnckirr Nickli Üyeden Alıntı
yani ben asla güvenmiyorum. müslüman oldum dese de ben güvenmem asla. o yüzden bu teknik bana doğru gelmiyor. ben doğrudan savaşmaktan yanayım. yurt dışında mesela Kuran okuyup kurtaranlar var. Hiç konuşturmuyorlar hastayı. Neden? Çünkü muhattap bile olmuyorlar. Diyorsunuz ki kabilesi var, sormazsak saldırır kabilesiyle vb. İyi ama zaten saldırıyorlar. Dediğim gibi, bu bence ruhsal bir savaş. Elimizde Kuran var. Kesintisiz okuma yapılmalı. Ama nedense Türkiye'de böyle bir rukyeci bulmak çok zor. Yurt dışında var ama bizde pek yok.
|
Bak mesajimi anlamamissin. Korktugundan sormuyor, usul boyle. Cin'e Islam teblig edilmek zorunda! Belki de yurt disindaki hocalar teblig etti ve konustu, sen duymamis olabilir misin?