Alıntı:
tnckirr Nickli Üyeden Alıntı
O mu bilmiyorum. Adını hatırlamıyorum. Ben bir arkadaşım vasıtasyla ulaşmıştım. Türkiye'de de birçok yere gidiyordu hatırladığım kadarıyla. Ben gideli en 5 yıl olmuştur. Ama iyi gelmişti. Zaten baya karnımda hareketlenme oldu. Biri anlatsa inanmazdım böyle bir şeye. Keşke devam edebilseydim. Yakınlarımda böyle bir rukyeci bulabilsem kesin giderim ama bulamıyorum. Çoğu rukyeci konuşturmaya çalışıyor. Bu çok saçma. Çünkü içindeki zaten sana eziyet ediyor, sana düşman, insanın düşmanı. Konuşsa ne olacak, nasıl güveniyorlar onların sözüne. Aslında hiç konuşturmadan, uzun süre canlı Kuran okunup kurtulmak lazım ama yapan yok ya da ben bulamıyorum.
|
Bu islerin usulu var. Yok oyle 'kis kis cinler kis kis" gibi bir sey. Dile gelmesinin istenmesinin sebebi; Cin'e Islam teblig ediliyor. Cin kabul etmez ise yinede bedenden gonderilmek isteniyor, o da olmaz ise okurken rukye'yi cin ciksin diye bekler rukyeciler. Cunku bir kabilesi var varligin, binleri buluyor. Rukye'ciler o islere giremez. Rukye'ciler yakmadan gonderelim derdindedir. Dile getirilmesinin sebebi korku degildir, orasini yanlis anlama. Guclu, ilimli biri gelse senin karsina o da konusturmak ister once. Usul var kisacasi..