Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
küçükübaşda zaten 1 kişi olur kurbanda kessen adakda kessen mesele işte derneklerin aralarındaki fiyat farkı ve harbiden kaç tanesi kesiyor ve adam gibi muhtaca teslim ediyor.yada 1000 bağışı toplayıp paraları 3-5 kesip geri kalan paraları başka kaynaklaramı aktarıyorlar deniz feneri olayı buna benzer bir olaydı
bağışların yok olması olayı gibi.
|
Bı ara çok meşhurdu deniz feneri.. benim dediğim hoca yanlış hatırlamıyorsam video çekip atıyordu. Afrika'da yapıyor kesim fln. Ne kadar topluyor bilmiyorum. Kendisi bayağı iyi bir öğretmen. Şahsen bana çok faydası dokundu. Sabah namazı derse başlatır geceye kadar motive ettirir. Hatta sırf öğrenciler katılsın diye 40 gün kalkana hediye kitap seti verir. Askıda ekmek misali askıda kitap seti yapmıştı. Maddi durumu olmayanlarin bağışlarla sınav harç ücretini ödüyordu bir ara ama biraz o konuda kandirmalar oldu. Bıraktı mı o işi ne yaptı bilmiyorum. Aslında benim de bir adagim var yakın zamanda kesmem gerekecek. Ben de ufaktan yer arıyorum. Sanırım bu hoca adak değil sadece kurban kesimi yapıyor.