30.10.23, 22:34
|
Vefalı Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 112 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Mamafih Nickli Üyeden Alıntı
'' Okumalar oluyor şifa niyeti'' ile den kasıtınız bizim yaptığımız enerji seansları ise, siz olayı yanlış anlamışsınız ya da enerji seansları konularını tam takip edememissiniz kardeşim..
Yanlış bilgilendirme yapmayalım kardeşlere.. ✨
Biz seanslarda okuma yapmıyoruz, NİYET EDİYORUZ Dengeniz ve Şifanız için akabinde sizlerin ihtiyacı olan enerjiyi dağıtmak için elimizi çeviriyoruz.. Allah da takdir ettiği ölçüde sizi şifalandırıyor..
Her neye ihtiyacınız varsa..
Biz bilmeyiz neye ihtiyacınız var Allah bilir
Şimdi size ve diğer buraya uğrayacak, merakı olan kardeşlere tavsiyemiz aşağıda verdiğimiz sırayla konuları ve hatta yorumları okumanız..
Yorumlarda Celcelutiye abimizin, tecrübe eden kardeşlerin sorularını yanıtladığı, kafanıza takılma ihtimali olan nice sorunun cevabını bulacaksınız.. ✨
1.Bu enerji seansı neymiş bi bakalım, konusunu şuradan okuyup önce bir idrak edelim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2.Ben bu enerji seansını kendime ve başkalarına yapmak için nereden başlamalıyım derseniz, buyrun okuyalım
3.Ben 3 Seansa katıldım Allahın izniyle artık aktive oldum derseniz sizi şöyle alalım
4.Artık Elhamdülillah olaya dahil oldum, ince ayrıntılarını öğrenelim, kalfalığa başlayalım derseniz de mübarek olsun der, son dersi dikkatle okumanızı tavsiye ederiz
Gerisi bol bol pratik yapmaya kalıyor..
Havesli ve alakadar olanlara, başta da dediğimiz gibi önce konuları dikkatli okuyup, üşenmeyip yorumları da okumalarını tavsiye ederiz..
Biz hala fırsat buldukça ara ara açıp okuruz..✨
Kolaylıklar diliyoruz
|
Çok güzeldi. Teşekkür ederim. Daha önceki 3 haftadan çok çok farklıydı. Ben mi duzeldim, farklı bir enerji mi yollandi ne olduysa artık bilmiyorum. Allah sifalanmayi dengelenmesi nasip etsin.
|