Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Hacı Abdullah Efendi adında bir Allah dostu vardı. Bu mübarek oraya gidip kâfirle cihat edemediği için çok üzülürdü. Bir gün dervişlerine;
“Evlatlarım! Bizim oraya gidip silahlanmamız mümkün değil. Varmamız da mümkün değil. Ancak manevi yardımda bulunabiliriz onlara…
Herkes 100 tane İhlâs-ı Şerif okusun. Sonra da ‘Ya Rabbi! İhlâs melekleriyle Şeyh Şamil Hazretlerine yardım eyle’ diye dua etsin” buyurdu.
Şeyh Şamil Hazretleri;
Senler sonra Medine'de Hacı Abdullah efendi ile karşılaşır ve kendisine;
*“Allah Senden razı olsun. Bize manevi kuvvet gönderdin. Ne zaman kâfir karşısında sıkışsak, zor duruma düşsek yeşil sarıklı meleklerin geldiğini görürdüm der.*
Hayırlı geceler kardeşlerim, saati günü yok gören gördüğü anda müsait zaman bulur bulmaz yapsın bu tertibi.
100 İhlası Şerif okuyup Kıssadaki Şeyh Efendinin talim ettirdiği gibi
“ya Rabbi İhlası Şerifenin melekleriyle Filistindeki kardeşlerimize yardım eyle.”
Admin Bey, bu kısıma en çok giriliyor diye buraya açtım durum acil.
|
Her okumada inanarak okunmalı hedefin neresi olduğu beli olmalı öncelik Netenyahu hedef alınmalı ifritlerle dolu bir koruması olan bu insanlıktan yoksunun uzerindeki Zincirler kırılırsa emin olun dualar mermi gibi isabet edecektir bu şeytani tayfaya hedef çok önemli. Her gün üzerimize yağan rahmeten o kafilrlerde payını alıyor ki çoğu dua işlemiyor onun için hedef bı zatt o kâfir olmalı müslüman ülkeleri uyumaya devam
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|