Alıntı:
Brave Nickli Üyeden Alıntı
S.A. Arkadaşlar bu sitede ve internette bir çok araştırma yaptım. Herkes farklı bir şeyler söylüyor. Lütfen bilen ve ehil bir kişi yanıtlasın.
Bipolar Bozukluğun nedeni cin musallatı mı? 20 yıldır eşim çekiyor bu hastalığı. Bir çok doktor ve hocaya gittim. Netice alamadım.
|
Bence psikolojik rahatsızlığı olan kişilerin davranışlarıyla musallatli olan kişilerin davranışı birbirine çok benziyor. Musallat tedavisi gördükten sonra anladım. Bendeki ergenlik döneminde beri olan sorunlardi. Ailem ondan anlayamamış. Ergenlikte karistirmislardi. tabi daha iyi bilen hocalar vardir @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam gibi. Onlar daha iyi bilirler. Bence tüm psikiyatri hastaları musallatli değil bazılari musallatli digerlerinin ise genetik ya da ailevi sebeplerle hastalandiklarini düşünüyorum. Musallatli olan kişiler ise psikiyatrik bozukluk gösteriyor gibi davranıyorlar. Allah eşinize şifa versin. Sitede büyü musallat var mı kişinin üzerinde anlamak için tertipler var onları yapabilirsiniz