ZAYIFLAMA ÖNERİLERİ (NEBEVİ TARIF)!
Doğal beslenmeye riayet ediyorum.Agir diyetlere,spora,Programa falan gerek yok.Ben sizde daha kolay uygulama önerebilirim;
günde iki öğün tek çeşit kepekli, dogal undan ekmek, yemekden once su ic,midenin 3/1 ni yemege 3/1suya,3/1hayla ayir,doymadan sofradan ayril.Ayda 3 gün oruç,lokmalarini iyi cigne,soğuk su içme güne mutlaka 1-2bardak ılık suyla başla,her her yemege tefekurle besmeleyle başla.Yemekden sonra mutlaka sukret Allaha.Namazla başla güne,namazla bitir gününü (en guzel ruhi kalbi bedeni egzersiz,beyne bol oksijen gider secdede,oksijen iyi alan beyinde organlarda metabolizma daha verimli calisir)
YEMEK iCiN YAŞAMAYIN ,YASAMAK iÇİN YEMEK YiGiN"
"Agzinizin tadini kaciran ölümü cok hatirlayin"!
Bir gün hz Isa bir koyunun eğilmiş kulağına,birşeyler söylemiş. O koyun gel zaman,git zaman yemekden içmekten kesilmiş,erimiş bir deri bir kemik kalmiş, sormuşlar hz Isaya ey! Isa sen ne soyledinde bu koyun geldi bu hale.?
Hz Isa; size her zamanki söylediğim şeyi,ona bir kere söyledim bu hale geldi dedi.
Neydi o bize her zaman söylediğin diye sordular,hz Isa;
-"ÖLÜM VAR,ONA GORE HAZIRLAN"!
(EN SEMİZ KOYUNU BILE ERITEN BU UYARI,SENI ERITMIYORSA ,O ZAMAN SEN DÜŞÜN,BUL NEDENİNİ )!!!
|