22.10.23, 13:35
|
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 19 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Mamafih Nickli Üyeden Alıntı
Overlokçu ayağınıza geldi, siz benim kilimim sökük kalsın diyorsunuz güzel kardeşim
Belli bir saatte niyet etmek bukadar zor olmamalı..
Evet tavsiye ettiğimiz, niyet etmeniz, uzanıp derin nefes alıp kendinizi tamamen akışa bırakmanız ama imkanınız yoksa, sadece niyetiniz de Allah izin verirse kafi olur..
Allah sadece rızkı belli bir süre çalışıp aldığımız ücretle, boğazımdan geçen lokmalarla vermiyor..
Bu da bir rızıktır.. Ancak çalışmayana da kimse maaş verimiyor,sigortasını ödemiyor dimi
Buralara gelmişsiniz, okumuşsunuz, heveslenmissiniz, Rabbim nasip etmiş bunu ne güzel, imaknınız, ortamınız yoktur belki buna bişey diyemem ama işiniz her ne ise, fabrikada mı çalışıyorsunuz, gece nöbeti mi tutuyorsunuz, yatalak hastanız mı var, ilgilenmeniz gereken çocuğunuz eşiniz mi var, özel ders mi veriyorsunuz, vesaire vesaire, işiniz her ne ise, zaman geldiğinde, '' dengelenmeye ve şifalanmaya niyet ediyorum sen nasip eyle Ya Rabbi Lâ havle Vela guvvete illa billahi aliyyul azim amin'' diyip işinize devam edebilirsiniz ✨
He, alarmı kurarsın ilgili tarih ve saate, dedik ya nasip o telefonun alarmı çalmaz niyet edilmez yapcak bişey o zman yok
Böyle uzun uzun anlatmamız, biz istifade ettik faydalandık elhamdülillah, sizlerde faydalanın.. ✨
Rabbim nasip etti, güzel bir nimetle tanıştırdı bizleri celcelutiye abi Allah ondan ilminden emeklerinden razı olsun
|
Allah razı olsun kardeşim inanıyorum ki niyetin iyidir faydan bulunsun istiyorsun bizlere üstümde bir sıkıntı yok onun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum okumam yaptığı bir tertip var şimdi bir süre sadece o okumayı yapmam gerek ondan hatlar karışmasın istiyorum bi temizleneyim ALLAHIN izniyle
|