21.10.23, 04:00
|
Vefalı Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 112 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Mamafih Nickli Üyeden Alıntı
Celcelutiye abi de biliyordur kötü bişey demek istemediğinizi, bizde biliyoruz ✨
Bazı şeylerin kıymetini ve önemini anlamak istifade etmek için çaba, emek, istek gerekir,emek verilen değerli ve kıymetli olur..
Biz bu enerji seanlasları ve aktivasyon Seanslarına katılmak için ne düğün derneklerden, aile sohbetlerinden, davetlerden ve bi çok özel şeyden feragat ettik.. Kendi isteğimizle yaptık, heveslendik, merek ettik..Sonunda da Allahın kullarına hizmet etmeyi nasip etti Rabbim Elhamdülillahhh.. ✨
Saksıya ekilen bir fesleğen gibi bekledik, zamanla büyüdü yeşillendi, koku bile verdi.. Bu fesleğen bende özelse her hafta sulamak için alarm kurduğum, vakit ayırdığım için.. ✨
Celcelutiye abinin yorumu da fikrimce genelden özele, özelden genele yazılmış bir yorum ben bazı yazdıklarını sonradan okuduğumda bambaşka şeylere de cevap buluyorum, kıymetlidir yorumları, ufkunu açar insanın
Kaldı ki yine celcelutiye abimiz söyledi isteyen kardeşler vardı onları etiketle haberdar olsunlar istifade etsinler diye
Bazı şeylerde nasip gerçekten öyle bir hazırlarsın ki kendini seansa 1 dk kala hiç olmayacak sey olur niyet edemezsin..
Allah sizi de, hevesli olan diğer kardeşleri de en güzel ve kolay şekilde istifade ettirsin nasiplendirsi inşallah ✨
|
Normalde pazartesiye kurulu alarmın var. Aslında çok önceden niyet etmiştim ama hep birşeyler girmişti araya olmamıştı. En son başladım bir şekilde. Bana ve herkese şifalara vesile olsun inşallah.
|