Alıntı:
BirFaniii Nickli Üyeden Alıntı
Bende 15 veya 20 senedir vesvesele üst seviyede gece karabasan rüyada cinler çok rahatsız ediyir du den ufak bir gerginlikte hemen beynim de sanki biri düğmeye basıyor etrafi kırıp dökmem için daha son zamanlar da evin içinde sanki böyle gölge geçer gibi oluyor du yolda işte görüyor düm göz yanilmasi değil di korkmaya başladım güvenir hoca aradım uzun süre 2 3 tane buldum çok yüksek fiyatlar istediler zaten insan korkuyor her hocayım diyen hoca olmuyor die kimisi daha fazla musallat ediyor diye duymuştum para kazanmak için Allaha şükürler olsun bir vesileyle birinle tanıştım o yardımcı oldu 1 yıldır ne gelen giden yok geceleri rahat uyuyorum arada vesvese geliyor ama öyle korkmuyorum duamı edip yatıyorum Allah'a sığınıyorum geçip diyor vesvese
Aslında benim olay daha 4 5 yaşına kadar iniyor da uzun hikaye fazla başınızı şişirmeden kisadan anlattım 🙂
|
Geçmiş olsun olayı anladığım kadarıyla geçmişsiniz herhangi bir müdahale gerektirmiyor varsa yapabilcemiz bişi özelden burdan yardımcı olurum
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|