Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
öncelik, 1. şart, ilk olmasi gereken Allah rızası
,bunu inkar eden bidat ehli olur belkide mürted olur, ama Allah rizasin8n 1. sarti birinin konustuguna bu nadil üslup diye mudahele etmemektir, üstüne vazife olmayan islere karismamaktir, eger karisacaksan kobusanin uslubuna degilde, soruyu sorana havas ilminin usulu ve çercevesinde cevao verebilmektir, bu cevabi verebiliyormusun? görüntüye göre veremiyorsun, sorulan soru hakkinda nadil ilacagi konusunda bilgin varmi? sözlerine gore bilgin yok, o zaman akilli kışi şoyle düşünur bdn bunlara cdvxo veremiyorsam başkasının konusmasina müdahil olmam da gereksuz olur diye düsunmeli, bunu düşünemiyorsan niye bos çene yapip baskasinin uslubunu elestiriyorsun sanane üstüne vazife mi? lafini duymaya müstehsksun demektir...
durumu sana geniş perspektiften anlatmaya calistim, şimdi aydinlatabildim mi? yoksa boş çeneye devam edip bfnim kıymetli vaktimi çalmaya devam mi edeceksin kararini ver...
|
Haklısın KARDEŞİM sitenin amacı deniz kenarında ilk yardım biz oturmuş
oynuyoruz. Ben yaptığın hiçbirşeyi eleştirmedim eleştirmemde bu konular beni aşar. Belkide bildiklerini bilsem böyle olmazdı. Ben sadece uslubunun yanlış olduğunu yazdığım için linç yedim isterdimki arkadaş haklı sanırım aşırı tepki verdim demendi. Demedin olsun. Hakkım sana da helaldir. Amacım seni yada başkasını kırmak değil uslubundan dolayı bu konuyu ( topic) okuyanlarında o kötü hisse kapılmasını önlemekti. Allah yardımcın olsun.