Alıntı:
isikruhlu Nickli Üyeden Alıntı
Musallatlı kişilerin musallatı zaten temizlenmiyor ilmi derecesi ne kadar yüksek olursa olsun kimse temizleyemez Allah dilemedikçe hepsi para koparma derdinde ilmi olan bile rahmaniyim diyip şerlerin kölesi olan da çok aynen öyle ben kendi bildiğim yolda devam ederim doğru yukarda yazılanlar hiç kimseye ne insan ne cin hiç bir yaratılmışa güvenmem benim tek güvendiğim var o da beni Yaratan Allah bunun için hepsinde haklısınız ben Allahtan isterim. Ve mücadeleme de devam ederim. Bu gözler ruhani evrenlerde çok şeyler gördü.. Korkum yok herkesin mantıklı güzel yorumları için teşekkür ederim.
|
vesile kabul etmiyorsan , firinciyi vesile etme ekmegini sen yap, evini sen yap ama ev yapmak icin gerekli malzemeleride sen uret, bir daha bir yere giderken vesile arac kullanma koşarak git, vs.vs.vs yani bu örnekler uzar gider
sunuda soyliyeyim musallatli kisilerin bazen 3. gozu acilir seninkide acilmis, musallatin gosterdiklerini manevi alemde gordum saniyorsun
bu sozunu uzerindeki agir musallat soyletiyor sen söylemiyorsun, çünku senin durumunda cok kisi gordum hemen hemen hepsi bu ağızla konusur
***Musallatlı kişilerin musallatı zaten temizlenmiyor ilmi derecesi ne kadar yüksek olursa olsun kimse temizleyemez****