Sende beni iten bir şey var
Arkadaşlar öncelikle herkese selamün aleyküm Allah’ın bereketi üzerinizde olsun benim şöyle bir sıkıntım var biraz uzun olucak o yüzden sizden çok ama çok özür dilerim yaklaşık 2 senedir evlilik için bir yola girdim 33 yaşındaydım ve hayırlı bir kısmet için çabladım lakin olmadı daha önceden bir evlilik yaptım ama malesef olmadı anlaşamadık ayrıldık 30 yaşımda ayrıldım şimdi 35 yaşındayım insanlarla iletişimim çok iyidir lakin son 2 senedir bende bir gariplik olduğunu hissetmeye başladım kim bana vesile olup biriyle beni tanıştırmaya çalışıyorlar ama malesef en fazla 1 hafta sürüyor ve karşı taraftan neredeyse hep aynı cevapları alıyorum ‘sen de beni iten birşey var aslında iyi birisin ama bilmiyorum bir gariplik var sende diyorlar’ denemediği zikir çeşidi dua kalmadı namazlarımı kılarım sadakamı veririm ama nefis işte engel olamıyorum kendimde birşey mi var diye düşünmeden alı kıyamıyorum !!!!lütfen ilmi kuvvetli bir hocamız varsa bakım yaptırmak istiyorum !! Şimdiden çok teşekkür ederim
|