Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar,
Daha önce konuştuğum kardeşlerim bilir. Eşimle problemler nedeniyle buradaydim. Malesef ne yaptıysam olmadı. Bugün de öyle şeyler söyledi ki kanım dondu kala kaldım.. maddi yönden beni açık açık tehdit ediyor. Vermem etmem, wp yazismalarinda çok kibar hediyeler, ev senin kal, sen kabul ettin almamayı yazışmaların var gibisinden. Belliki araştırmış, bayağı bir cimri demedigini bırakmadı..
Velhasıl kelam bana sağlam bir avukat gerekiyor.. ki ben daha nereye başvuracağımi fln bile bilmiyorum. Haklarım neler bilmiyorum. Avukat danışmanlığı dehşet pahalı.. çok parasından değilim ama derdim beni anlasın, ben anlatayim. Yapılacak birşeyler varsa kendisiyle çalışayım.. baroya gitsem devletten bedava diye umursamayacaklar...
|
Çocuklarınız var mı,varsa daha avantajlı durumdasınız.Bir de siz evden ayrılmayın bu aleyhinize olur siz kusurlu olursunuz.İstanbuldaysanız Bakırköy Adliyesinin önünde bir avukatlık bürosu var onlar da adlı yardımla ilgileniyorlar haberiniz olsun.Mesaj attığında "ne diyorsun sen ya,telefonda böyle böyle diyorsun mesaj da niye böyle konuşuyorsun "falan yazın.Evlendikten sonra alınan mallar bölüştürülüyor zaten ,çekişmeli olur muhtemelen ve uzun da sürer.Allah yardımcınız olsun...
Alıntı:
ferhat123 Nickli Üyeden Alıntı
Bosanma isteme sebeblerini bilmiyorum.
Uzlasma yoluna gitmen daha hayirli diye dusunuyorum. Eger surekli dayak ozel sorunlar vs yok ise esinde madde bagmliligi eve bakmama sorunlari yok ise bazi seyler duzeltilebilir. Bir suru metodu var bu isin.
Illaki bosanacaksan erkek mahkemeye zaten 2-0 yenik olarak basliyor.
Lan demek bile bosanma sebebi,esinin cep telini karistirmak bile bosanma sebebi, kadinin beyani esas daha ne olsun.hukumet sagolsun. Aileyi yapmanin bu kadar zor yikmanin da bu kadar kolay oldugu musluman bi ulke daha kalmadi su an.
Bosaninca hayat daha iyi olmayacak inan bana.
Mutlu degilim diyip bosanmak gelecegine bi fayda saglamayacak.
Cimriliginden bahsettin ne boyutta bilmyrm asirisi insani bezdirir
|
Siz bu konudan baya muzdaripsiniz anlaşılan ama hükümette zorla boşamiyor ki,bilakis insanlar evliliği oyuncak etti hükümetin suçu yok.