Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
kim cihada gidiyor? kimin icin okuyacagiz?
hz.omer ra. buyuruyor ki; çalismadan dua eden silahsuz savasa giden gibidir
tatar bagdati istila eder, eli kilicli bir tatar savasci 100 erkegin saklandigi mahzene girer, hepsini kilictan gecirir, 1 tanesi yaralı kurtulur, sorarlar niye sabasmadiniz diye, derki bize hep şoyle ogrettiler darda kalınca elinizi acin Allahin izniyle yetiş Ya Amr bize yardim et diye dua edin Amr gelir suze yardim eder
Allah icin bir sey yapmayana Allah yardim etmez, biz Allah icin ne yapiyoruz ki yüzsuzce elimizi acip cihad etmeden galibiyet isteyelim
Allahtan bir sey istemenin bile bir adabi var...
|
Hizbullah orada Canla kanla mucadele ediyor abi onun yani sira hamas hepimize cihad farz keza dedigin gibi Bizim kendi ulkemizi islah etmemiz lazim Elimizden geldikce. YAPMAYA GAYRET GOSTERIYORUZ napalim dua muminin silahidir .
Bizde zulum goren muslumanlari sadece izliyoruz . Dua etmekten basca caremiz yok
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|