Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Tüm dünya Hitler’i Yahudileri yakan işkenceyle öldüren bir canavar olarak tanıdı. Tabii bunun alt yapısı önceden hazırlanmıştı. Avrupa’da Yahudi karşıtlığı (Tıpkı şimdi dünyada olan Müslüman karşıtlığı gibi.) Bunların hiçbiri gelişigüzel birdenbire çıkan hadiseler değildir. Bu fırsatı iyi değerlendiren Şeytaniler Hitler’e bu rolü biçtiler ve oyun sahnelendi. Binlerce Yahudi Avrupa’dan bilhassa Almanya’dan göçe zorlandı ve sürüldüler. Bunların çoğu Türkiye İstanbul üzerinden Filistin’e gitti sonuç malum ABD’i Büyük İsrail’i ilan etmek için kuranlar bunu o zaman başaramadılar lakin Hitler’e İsrail’i kurdurdular. Büyük İsrail projeleri hala devam etmekte tabii yine ABD korumasında Richard Shenkman’ın ‘’İnsanlık tarihinde büyük yalanlar’’ kitabında Hitler için şöyle yazıyordu:’’ Yahudilerin Tarihini Yeniden Yazan Adam’’
|
Degilmi hocam ya ben bunu deyince anlayamıyorum kimseye İsrail kuruluşunu Hitler'e borçludur kendisi zaten bu amaç için çıkmış bir kişi ki hatta oldurulenlerin safkan olmadığına ( anne değil baba tarafı yahudi yada sonrada kabul edenler) dair birşeylerde okumuştum ama gelin görün ki hitler mazlum Yahudileri katleden adam oluyor. Sanırım kendisinin " öldürmediğ her yahudi için bana kufredeceksiniz " demesinin nedenini görüyoruz.