Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Sirinlik tilsimi caizmi bilmiyorum. Ama rahmetli sin hoca yapıyormuş. Hatta kullanan ve memnun olan kişiler de varmis. Genel olarak herkesi etkiliyormus. Yani herkese karşı sirinlik durumu söz konusu. Bence bu tip tislimlarda içerik niyet önemli. İcazeti de varmış vaktiyle bu sitede. Haliyle kötü bir şey olacağını düşünmüyorum. Haram olsa müsade etmezlerdi.
Allah'tan isteme konusunda bence hayırlısını istemeniz daha makbul. Yani Allah'ım hayırlı ise eğer Mehmet kulun vasitasiyla bana koyun ver demek daha mantıklı geliyor. Birde vasıta neden önemli onu anlayamadım. Genelde peygamber efendimizi vesile ederler yada ermiş eren Allah'ın sevdiği büyük kullarının yüzü suyu hürmetine ver denilir. Yada daha ileri gidersek Allah'ım hakkimizda hayırlı olanı kalbime razı, kalbimdekininde hakkımda hayırlı eyle denildiğini duydum.. bir başka da şöyle duymuştum niyetten Allah'ım bu bu istediğimi hakkımda bir vesile ile hayırlı kıl. Yani belki istediğiniz size serdir. Biz gaybi bilmeyiz. Ama Allahtan onu hayra çevirip bize vermesini isteyebiliriz.
Zikir artınca kulak çınlaması bambaşka bir olay. Belki okudugunuz zikirleri gorevlilileri belki misafir gelenler belki musallat. Bakım yapmadan bilmek zor..
|
Sin hoca yapıyor olabilir şu anda rahmetli olmuş. Her yaptığı doğru idi diye bir kural kaide var mı.