Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Emin olun niceleri var böyle.. resmen subyancilik. Eski kaldığım bir apartmanda 8-10 yaşlarında çok çok güzel bir kız çocuğu vardı. Anneannesi benim bulunduğum apartmanda oturuyordu. Kızda anneannesine gelirken kızı takip edip arkasından yanaşıp taciz etmiş. Sonradan öğrendik ki ilk bu kızda değilmiş. Hep bu şekilde okuldan çıkan çocukları takip edermis. Dava açıldı. Çocuklar küçük, tramvatik diye teşhiste edemedikleri oldu. Ama kızcağız teşhis etti kişiyi. Adamda hapsi boyladi. İçeri girmese daha kim bilir kimlere yapacaktı aynı şeyi. Belki daha ileri de gidecekti.
O yüzden diyorum. Merhamet ederken çok dikkat edin. Sizin birine merhametiniz yada umursamayip Allah'tan bulsun dediğiniz bir başkasının felaketi olabilir.. sizin yaptığınız bir iyilik başkasının kötülüğü olabilir. Kendinize, ailenize üzülmeyip değer vermeyebilirsiniz. Ama bir başkasına da zararımız dokunacagini unutmayın..
|
Aynen öyle,harfiyen katılıyorum.Allah a havale edilecek bir konu değil başka canlar yanmasın...Annesinin ona merhameti yoksa onun da olmasın.İleride çok çok pişman olacak ama farkında değil.Yazacak o kadar çok şey var ki yazamıyorum ellerim tutmuyor empati yapınca.