Alıntı:
Sparrow Nickli Üyeden Alıntı
Herhangi bir çaba yoksa diyorsunuz doğru söylüyorsunuz hocam da birey olarak biz ne yapabiliriz yani herhangi karar merciinde olmayan bir kimse maddi ve manevi tavrını koyup gerek alışverişini gerek siyasi tavrını bu yönde sergiliyor elinin nefesinin yettiği yerde destek vermeye çalışıyor bunun için talebini iradesini ortaya koyuyorsa devletler yönetimlerin destek vermediği ( ki kişiler bu yönde iradesini belirtiyor diyelim) bir durumda ki yönetim ve siyaset konusu bambaşka bir mesele birey olarak ne yapabilir.misal 3-4 çocuğu olan bir anne bırakıp bölgeye gidemeyecek , yahut bir genç gitti diyelim cihat niyeti ile zaten izin verilmiyor da gitse askeri güç olmadıktan sonra ne yapabilir,gencecik insanlar gördüm mazlum coğrafyalarda kullanılmak üzere savunma sistemleri tasarlamak için tüm vaktini adayan ama karşısındaki devlerle basedemeyip alasigi olan. Cidden soruyorum tüm İslam alemi devletleri fiili olarak sessiz kalıyor katılan yok diye cihad değilse bu durum duadan başka ne yapabiliriz
|
sana savasa git denmedi sen ülkende dinin icin ne yaptin buna bakalim
onlari birak, ben bir kaç soru sorayim
1---zina suc olmaktan çıkarıldığında tepki ortaya koydun mu?
2----18 yasindan küçuklerin evlenmesi yasaklandığı da ne yaptin?
3----dini nikahin resmi nikahtan önce yapılmadı yasaklanin ca tepkin ne oldu
4---lgbt nin resmi olarak kurulmasina izin verilince eylem ortaya koydun mu?
5----lgbt nin ilk defa yürüyüs yapmasınane izin verilince bunu protesta ettin mi?