Alıntı:
Lokum Nickli Üyeden Alıntı
Cok gecmis olsun kardesim. Acil kalici sifalar versin Yüce Rabbim yavrunuza ve butun hastalara.
Duaciyiz insaallah.
Nacizane tavsiyem acilen kurban kestirmeniz. Niyetinizi bir hocaya danisinki evladinizin sifasi icin halis bir niyetle kesin. (Evladinizin cani kani icin,sadakasi icin yani ne denecegini hocalarimiz daha iyi bilir). Bu sekilde bir cok hasta Rabbimin izniyle sagligina mucizevi donusler yapabiliyor.
Gida olarakda karbonatli su, havuc suyu, zeytin cekirdeginin icindeki minik badem, corekotuyagi ve biberiyeli alic sirkesi cok iyidir bu rahatsizlikta. Yavrunuz kucuk oldugu icin yinede bir bilene danismak lazim (Alkternatif tip uzmanlarinin tavsiyesidir)
Rabbim yavrunuzu size sizide yavrunuza bagislasin.
|
Allah razı olsun hocam tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Maalesef pazartesi tümörü patladı yoğun bakıma alındı iki gündür de entübe edildi durumu çok ağır son kez dün 2 dk gösterildi bugün sadece annesi dediler ama zaten o halinden sonra daha kötü halini görmek istemedim dayanıksızım eşim için güçlü olmak istiyorum ama olmuyor. hiçbir yere sığamıyorum hastane bahçesinden ayrılamıyorum her telefonda elim ayağım titriyor. Allah'ın takdiri diyecek birşeyim yok hala umudum var Allah'ın dilediği olur. Son söz Onun