Alıntı:
avira Nickli Üyeden Alıntı
Forumda baktığımda genel olarak kalp gözünün açılmasında Ayetel kursinin müthiş bir etkisi var forumda tecrübe edenlerde olmuş
AYET'EL KÜRSİ'Yİ OKUYANIN KALP GÖZÜ AÇILIR
Şeyhül Ekber, Arifi Billah, Muhiddin Arabi(k.s) Ayet'el Kürsi'nin esrarı hakkında şöyle buyurmuşlardır:
''Her kim Ayet'el Kürsi'yi gece ve gündüz içerisinde bin defa okur ve buna kırk gün devam ederse (ara vermeden), Allah'a yemin ederim, Allah'a yemin ederim; büyük olan Allah'a yemin ederim, Kerim olan Resulüne yemin ederim ki, o kimsenin ruhaniyeti inkişaf edip kalp gözü açılır, melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler, o kimsenin her muradı hasıl olur.''
(Rahmetullah-i Aleyh) H.Osman Ef. Hz. hayatta iken bazı kimselere bu evradı vermişlerdir.Hakikaten halisane okuyanların kalp gözleri açılmıştır.Ben kendilerine dedim ki, ''bununla kalp gözü açılır mı?'' Cevaben Hoca Ef. Hz.: ''Muhiddin Arabi yalan söylermi? İşte bunu da o söylüyor'' demişlerdi, nihayet aynı ibareyi buraya yazdım.
Şimdi bakiyorim gece ve gündüz içerisinde bin defa okuyan diyor bazı yerde. Gece ve gündüz okuyan diyor şimdi riyazet yok halvet yok sadece bin defa okumak ama oda kolay değil bı 313 kere okuyayim dedim bittim anlamadigim konu 40 gün boyunca gece bin defa gündüz bin defa yani toplam 24 saatte gece ayrı gündüz ayrı bin defa mı okucaz yoksa anlatmak istediği gece yada gündüz olsun fark etmezmi anlamında bazı yerde yanlış yazım var ve kalp gözü açmayı değerli kardeşlerim uygun goruyorumusun benim hocam gördüklerine dayanamazsın işte insanları maymun şeklinde görürsün uzak dur dedi peki ya sizin tavsiyeniz nedir bu konuda
|
Assalamoalaikum Warehmatullhe Wabarkarahu ... Thanks for asking questions , I have had learned a lot from greatest masters of Hav - Here in this question above asked in questioners in bit confusion. A time was there same stuffs where with me. Coming to point ( Reading 1000 time's , As I have had knowledge After Asar prayer/Salah and mid of Magrib prayer/Salah it's a time next or 2nd day starts as per Rejalul Gaeb. One can start from Islamic calendar after 3rd date, from or before fajr Salah till mid of Adar n Magrib. With clear mind with morning bath - Clean white clothes - Wadu - Attar on cloths start from Giving sadqa 1day before - Start sitting in clean room - Burn a nice baqur - 2raqat nafil with niyat - 11 darood e Ibrahimi front n back now start reading Your Amal as much possible as u can, but read clearly n correctly if u have had broken teeth read Asraf e Aamir 3 times After every Salah Namaz as it keep u safe from rujjat while reading Amal , Mistake"s are possible but stay tune n just go on. As u complet Amal read 11 darood e Ibrahimi. ( Limited time till mid of Asar and Magrib ). I hope as per my knowledge I have. had express. If I am wrong in any way . please feel free to update or polish me. Rewards Ali hasan.