Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Yüksek sayıda ihlas süresi okunmaz ihlas süresi herkese iyi gelmez . Hiç okumadım keza ayet meaallerine bakıp ona göre faziletini başvurmak gerekir
Şu için bu zikir değil misalle rızkı için Vakıa rahmansuresi ankebut süresi bazı ayetlerle secde suresindeki bazı ayetler birinin ıslahı için başka ayetler olabilir sonunda dua edilir .
Şifa için yüzüne okuma yapmak gerek keza yine müminin mümine ettiği dua makbuldür okuyup dua ederim rızkı için sadece Bi süre değil sürelerin faziletini ve rızkına ilgili ayetlere bakılır öyle uzunca dua verilir herkes okuyup birbirine dua eder vakit belirlenir ayni vakitte okuma yapılır fakat ben aktif değilim ben takip edemem konuyu
|
Anladım. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İhlas sadece bir ornekti. Belki salavat yapılır, belki başka bir dua. Biz daha çok hacet üzerinden gideceğiz çünkü herkesin farklı farklı sınavları var. Genel, çok uzun süren bir uygulama olmasın ki kişiler çabuk bikmasin. Herkesin işi gücü var, kendisine özgü ibadet ve uygulamaları var. Çok fazla yük olmadan sadece 15-20 dakikasını ayırabilecek bir tertip ile ilerlemek daha mantıklı geliyor. Dua olur, zikir olur esmaul Hüsna olur. Katılmak isteyen kişiler eğer toplanirsa kişilere göre sayı ve okunacak sır netleşecek.
Zaten amacimizda tam da sizin dediğiniz gibi müminin başka bir mümine duası... Bir başkasına edilmesi, içinde haset, kibir bulunmamasi, hiç tanımadığınız birinin sizin için Allah'a defatle sessizce aşırıya kaçmadan yakarmasi..