Alıntı:
Bes61 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım tarafından bana hediye edilen bu gumus plaka da ne vefki olduğunu neler yazdığını anlayamadim bilgisi olan arkadaşlar ne vefki olduğunu söyleyebilir mi ne ise yaşadıklarını ben sevdigime kavuşup isimde yukselmek icin konuşmuştum onunla boyle bisey yolladı hangi esmalar çekilecek ne var bunda hangi esmalar çekilse vefk daha etkili olur lafzai celal vefki var mi tesekkur ederim
|
işin ehli biri bu kolyeyi tasarlayıp yani bu kadar vefki birbirine uyumlu olduguna kanat getirip yaptıysa size okumanız gereken bişiler varsa söylemesi lazım..yok işin ehli biri yapmadıysa size şunu söyleyim ortadaki büyük vefk çok kuvvetli bi vefktir eger iş görürse sizde baş agrısı olur burdan yola çıkarak kolyenizin işe yaradıgını anlarsınız..benim gördügüm kolyenin iki yüzüde vefkle dolu ön yüzü fetih ayetleri arka yüzü rızık bereket ayetleri olan vefkler var..yani sadete gelelim hangi birine okuyacaksınız ön yüzünde 11 tane arka yüzündede tam okunmasa bile tahminen 10 tane yapar 20 tane hangi birine okuyacaksınız..bide süleyman mührüde baş agrısı yapar,bilginiz olsun benim söyleyebileceklerim bu kadar....