Alıntı:
Atl1234 Nickli Üyeden Alıntı
Esselamun Aleyküm Kıymetli Dostlarım Son zamanlarda Şarlatan sahtekar hocalar çoğaldı bunlara dikkat etmeniz hususunda bazı şeyler söyleyeceğim.
1-Bazı Kimseler Fenni Enerji İlmi olan İpnotizma ve manyetizma İlimlerini kullanarak insanları etkileri altına alıyorlar ve diyorlarki sende musallat var benim cinlerim senin içine girecek
Ayağından gir kolundan çek ahmet abi bedene ateş verin diye cinlere hitap ettiğini ve 7 cin padişahına hükmettiğini söyleyen şerefsiz sahtekarlar var bunlara itibar etmeyiniz. Gidip Ipnotizma ve manyetizma üstadlarından bu ilimleri oğrenip ben havas hocasıyım diyip insanları Aldatıyor. Yani enerji ilmine havas isnad ediyor. Bütün alimler bu sahtekarları kitaplarında yazmıştır bizi aldatan bizden değildir.
2-Bazı Sahtekarlarda El Aldım el verdim yemek yiyerek öğrendim gibi şeylerle geliyor Bu ilimler her ilimde olduğu gibi Alimlerimizin kitaplarından öğrenilir. Öyle el vermeyle olacak birşey değildir. Ve bu sahtekarlarda İnsanlara ücretsiz tedavini ettiğini söylüyor ama oraya kumpara koymuş gönlünüzden ne koparsa bu insanlarda ilim sahibi değildir. Bunlarada dikkat edin...
3-Yüzünü kapatan Ruh Hastaları Hüddam olduğunu söyleyen Cinlerin Halifesi olduğunu söyleyen sahtekarlar 1. Cisi İnsandan Hüddam Olmaz. Yüzünüde kapatıyor ve diyorki sırrı ifşa edene sır verilmez zannedersin Ervah Alemin Sultanı boş boş konuşuyor bu kişiler de İlim namına Hiçbir şey yok Bunlarada itibar etmeyin.
4-Enerji ilmi olan Ve benimde bildiğim ve kullandığım bir ilim olan Radyestezi
Bazı kimseler Radyestezi Aletlerini benim cinlerim oynatıyor bana cevap veriyor gibi şeylerle geliyor bunlara da itibar etmeyin cinlerle Alakası Yoktur...
5-Rukyeci Sahtekarlar Bunlar Rukyeden Anlamazlar ve Havas ilmi şirktir derler Havas ilmini bilen kişilere gitmeyin bize gelin gibi Müşteri toplarlar aman ha bunlara sakın aldanmayın youtubda yüzlerce Ayet var açın onları dinleyin Faydası olacaktır zaten illa kuran dinlemek stiyorsanız.
6-Mezarlıktan Ve Evlerden büyü çıkardığını iddia eden kişiler bunlarında çoğu Sahtekardır.
Gitti her yerden tencere tava çıkıyor yazılmış çizilmiş şeyler ve diyorki 10 yıllık 20 yıllık yahu bu malzemeler orada nasıl çürümüyor çözülmüyor bunun izahatını yapsın... bunlarda insanları aldatıyor
7-Youtubda video yapan bazı Sahtekarlar Almış Elini kenzül havas kitabını yazıp yazıp paylaşıyor. Kardeşler kenzül havas kullanmasıni bilene çok sahih bir kitaptır lakin orada müellif bilerek eksik bırakmıştır.
Bu sahtekarlar yanlış işlem verip hem insanları aldatıyor hemde insanların manevi olarak zarar görmesini sağlıyor. Paylaştığı Şeyler Lambur lumbur tarhana bulgur birde diyor ki Hocalara gidip para vermeyin benim videoları izleyin.
Bunlar gibi Toy ve cahil kimselere itibar etmeyin
Daha çok sahtekar varda anlatacaklarım bu kadar sizde yoruma yazın başka sahtekarlık varsa ve düşüncelerinizi de yazın
|
Bu zamanda din adı altında dünyalık işlerini yürüten sözde bir sürü hoca var dikkat etmek şart