Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu tur versyonunu paylaştim evet haklisiniz muzik turu haramdir fakat şu var bu deneyimleri muziksiz ayet okuyarakta yapilir ayni frekanslara sesi ayarlamak lazim bunu yapmak bilmeyene cok zordur ben yapiyorum fakat paylaşmayi düşünmüyorum bunlar bi tür meditasyon uygulaması kendi meditasyonunu ayet ile yapabilenler için euzu besmele ile tevbe suresi 40. Ayet inşirah ve duha suresi tam tecvit ve sesi kurallara gore titreterek uzatmalarda ve Anlamini vurgulayarak okunmasi lazim ayni açilimlar ve daha farkli açilimlar olur ama yapabilen zordur kendimde sesimi paylaşmayi şimdilik düşünmüyorum Belki çok sonra
Dib no : Paylaşim bilgilendirme amaçlıdır . Kimseye ders tarzi bisey vermiyorum Vesselam
|
muzik turu nasil haram ? mustehcsn kadin sesleri ve islami kaidelere ters olmadigi surece neye dayanarak haramdir dediniz?
peygamber efendimiz bircok sahih hadisde dugunkerde calgi cengi gibi duyurucu nitelikte eglenmeyi vurgulanisdir sessiz gizli gibi olmasindansa sesli açık olmasini tavsiye etmisdir bu mantikda calgi cengi gibi seyler helaldir diyebiliriz?