Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Bazi şeylerde dil affetsede gönülden af gelmiyor. Af etmek büyük bir erdem. Bir de yukarıdaki yorumunuzda kişi yasin okuyup bu kişi bana aşık olsun derseniz büyü olur diyorsunuz. Doğruu anladım bilmiyorum ama ben bunun büyü olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta Allah'tan bir dilekte bulunuyorsun. Allah isterse o kişiyi kapında köle yapar. Kişinin yaptığı tek set dua. Herhangi bir malzeme yok, sarfiyat yok, davet yok, görevlendirme yok. Neden büyü olsun yasin ile yada farklı bir ayet ile edinilen dua?
|
ve senin aldigin niyeti varliklarsa haberdar olabiliyor ayrintilara girmeden dusunursen enerji cekiyordun ve niyet bozuk hop mudahele istek yerine geldi ama nasil geldi niyet bozuk allah izim verdi varlikda vesile oldu o varlik a cin diyoruz niyet bozuk olan isleme gelen cinde neden gelir şer için oyun kurup kendi beslenmesi icin buda yukarda net sekilde yazdigim seye çıkıyor
cin ozgur iradeye mudahele ederse buyu aciklamam gerceklesiyor tabi bunlar basitce olan seyler degil temelden anlasilir sekilde anlatiyorum farkı görün diye