Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Bazi şeylerde dil affetsede gönülden af gelmiyor. Af etmek büyük bir erdem. Bir de yukarıdaki yorumunuzda kişi yasin okuyup bu kişi bana aşık olsun derseniz büyü olur diyorsunuz. Doğruu anladım bilmiyorum ama ben bunun büyü olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta Allah'tan bir dilekte bulunuyorsun. Allah isterse o kişiyi kapında köle yapar. Kişinin yaptığı tek set dua. Herhangi bir malzeme yok, sarfiyat yok, davet yok, görevlendirme yok. Neden büyü olsun yasin ile yada farklı bir ayet ile edinilen dua?
|
kardesim o ornektekinde allahim yardim et yaziyormu allahim senden istiyorum yaziyormu?
onu gec allahim senin rixan dahilinde demismi?
allahim hayirlisiyla demismi?
allahim güzel likle iyilikle kotulukten uzak kolaylik gibi ayrinti vermismi
nasil nuyet edersen ona gore sekillenir o ornekteki ile eden bildigin buyu yapmis olur buyu yapanlarin tercumelerine bak sozler bu tarzda hata bu basitce bir ornegi yapanlar cok daha farkli EK lemeler yapsada vebal almamak icin dikkat etmeye gayret ettim
velhasil niyet kilit noktadir buna gore yapilan hersey sekil alir
bu arada yukarda yazdigim ornekler resul un turlu sahih hadislerde allaha ettigi dualar yani amele baslamdan önce niyet olarak kullanilmasi cok guxel olacak olan metod da örnek ler keyfi yada bir alimin sozlerinin alintisi degil kaynak da veririm istenirse..