Alıntı:
ata103 Nickli Üyeden Alıntı
"belli sayida allahi anmaya aona dua etmeye siz sirk haram gibi ithamlarda bulundugubuzdan" iftira atıyosun öyle bir şey demedim ben
Bu ilim caiz değildir kişiyi şirke, küfre götüren bir ilimdir.
eğer ki caiz olsaydı kuran ve sünnetten öğrenirdik
şimdi sen celb yapanları tekfir ediyor musun etmiyor musun?
|
olulerine ruhuna dua okumayi hediye etmeyi
belli sayilarda allahin ayetlerini okumayı
sen şirk diyorsun ben havas diyorum
ben neyim havas neyin şirk olduğunu hamd olsun biliyorum
en basit ornegi
1. yasin i beli adete okur yada sadece yasini bir kere okur rabbim su guz hayirisiysa nasipde varsa guzelikle iyilikle kotulukden uzak sekilde ver yarabbi dese katiyen büyü yoktur
2.kisi yasin suresini bir tavaya yazip iseyip niyetinde de su kisi bana aşk olsun yansim givi birsey yaparsa kesinlikle büyü olur ki tutup tutmama o nu ayrintilari anlatmiyorum basitce
3.kisi sadece yasin okusa ve deseki su kiz bana yansin kapima gelsin ask olsun desen yine büyü olur tutup tutmasi allaha kalmis bir durum yine
bu orneklere ragmen
anlamak istemeyene daha fazla aciklama yapmanin manasi yok net bir sekilde celpin büyü olduğunu nasil oldugunu açıkladım yukaridaki mesajlarda da
sen celpin nasil yapildigini ve neyin nasil olduğunu bilmeden bu sudur diyip gormezden geliyorsun hakikati
sana önceden de hadisle ayetle cevaplar verdim bu şirk dedigin seylere merak ediyorsan gecmis mesajlarimizi okursun