Alıntı:
1915 Nickli Üyeden Alıntı
Yasin suresini okuyun. Selamun gavlen min rabbin rahiym ayetine gelince o ayeti 818 defa okuyun. 818 bitince Yasin suresini o ayetten bitinceye kadar okuyun. Okuduktan sonra su dolu bir sürahiye üfleyin. O suyu çocuğunuza içirin her gün. En az 1 hafta devam edin okumaya daha fazla da okuyabilirsiniz.
Anneanem de 1997 yılında beyin tümörüne yakalandı. Doktor 6 ay yaşar demiş anneme. Annem de bu uygulamayı yapmış. Okuduktan 9 - 10 gün sonra hiç tanımadığı bir beyin cerrahı anneannemi arayıp gelin bi bakalım demiş. 1 hafta sonra da ameliyatını yapıp tümörü almışlar. Deneyin İnşallah faydası olur.
|
Allah razı olsun hocam kandil gecesi bu sitede 1 fetih 3 yasin okuma uygulamasını gördüm ona başladım içime ferahlık bi umut doldu İnşallah rabbim kabul buyuyrdu şifasını verecek yavrumun diye umut geldi içime Allahın izniyle bunuda dualarıma ekliyorum okucam bu gece Allah izin verirse. bugün bir doktora gittik ben bebek ameliyatına girmiyorum ama iyi doktor tecrübeli var biliyorum diyip ona randevu aldırdı mr sonuçlarını aktardı hoca ameliyatı kabul etti yarın gidiyoruz haktan hayırlısı . İnşallah burdan iyi sonuçları paylaşmamı rabbim nasip etsin dua eden herkesin Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin.