Alıntı:
AK-KURT Nickli Üyeden Alıntı
" SİZ BU SON NİYETİ TALİM ETMEYİN SADECE MESELENİN NE KADAR İLERİ GİDEBİLECEĞİNİ İDRAK EDEBİLMEK İÇİN ÖRNEK VERDİM,ÜZERİNİZE ÇULLANIRLARSA AMAN BANA YAZMAYIN "
bunu söylemişsin ama nasıl üzerimizde kul hakkkından gelen sıkıntıları kısmet kapalıklarını yada musallatları vs def edip sıkıntınız her işimiz rast giden bir hale geleceğiz korunma dularını okıyarak niyet edip edip fatihalar okusak yine zarar görürmüyüz çoğu insan kendisinde büyü sihir nazar olduğu için sıkıntı içinde olduğunu düşünüyor bakımlarda da lanet beddua kul hakkı da çıkmıyorsa bu sıkıntılardan nasıl nasıl kurtulucaz velevki hakkına girdiğimiz kişi bize hakkını helal etmiyor veya biz kimin hakkına girdik bilmiyoruz bunun çözümü nasıl olacak
|
Niyet ettim ; Benim - .....(anne baba aile hanım eş çocuk soy zürriyet vs..)... üzerimizde her kimlerin hakkı var ise ecir ve sevabı onların üzerine geçmesi niyetiyle " Kurban kesmeye , Yasini şerif okumaya , Fatiha okumaya(sayısızca belki günlerce) , yetim giydirmeye , sokak hayvanı besmeleye vs...(yani hayır üzere bir amel yapmadan önce sevabını üstümüzde hakkı olan kişilere geçmesine niyet ediyoruz.) " Sen kabul ve makbul ihsan eyle Ya Rabbi..
İstihare yöntemiyle de Rabbim gösterirse anlarsınız,bu niyet üzere niyet edip fatihaları okumaya başlayınca da anlarsınız vücut tepki verir..Sende yoktur annende vardır babanda vardır onun üzerindekiler sana yoğunlaşır..Velhasıl bu izinli yaratılmışların elini kolunu bacağını kesene kadar salih amellere devam ederiz..