Alıntı:
Sparrow Nickli Üyeden Alıntı
Dediğiniz gibi hoca detayları bilmenin kötü kullanilmamasi amacıyla. Yada öğrenen ileri gitmesin bilmeden diye diyor.ama burda ilk gördüğü celp uygulamasını veya delaveti neyin ne olduğunu bilmeden denemeye çalışan çok kardeş var . Şahit olduğum bir arkadaş ailesinde sıkıntı varmı diye görüştugu kendine hoca diyen birinden musallat büyü birşey yok işte enerji falan size İslami baglama yapalım aranız düzelsin bütün aile dedi diye dünya para döküp birde verdiği büyüleri dua zannedip uygulayacakti son anda farkedip durdurduk Esma diye bir sürü ifrit ismi okumuş davet etmiş günlerce , ehli sünnet bir hoca sonradan musallatli olduğunu farketmiş çözmüş genel tabirleri bilse insanlar bunlara dusmeyecek detay azamet aşırı özellik davete gerek yok aleme girmek istemiyoruz söylediğiniz gibi
|
bu iddiasını hoca eğerki keşf ilimine sahipse paylaşmamak daha doğrudur derse kabul ederdim en başta ama sizde gördüğünüz üzere hayra vesile olaiblir boyle vesilelerl bilgiler bu yüzden keşf ehline vakıf kimse olmadığını sayarsak sitede bu tarz bilgiler paylaşılmalı ben bilsem paylaşırımda benim bildiğimde toprak tanesi kadar birşeydir ...