Alıntı:
ozge628 Nickli Üyeden Alıntı
Neden bilmiyorum ama yapacağım şeyler aklimdan uçup gidiyor her şeyi unutuyorum kafa yi toplayamiyorum dikkatim çok dağınık adapte olamıyorum ben tv izlemem baştan soyliyim ev çocuklar is bu girdap tayim namaz da dahi rekat unutuyorum herseyi unutuyorum hep yorgunum var im ama yok gibiyim...var mi bunun için okunacak dua...
|
sepebleri sunlar olabilir
1.asiri stres üzgünluk mutslzuk
2.b vitamini eksikligi
3.batini bir rahatsızlik
çözümleri
1.piskologla gorusmek sorunu kaldirmak cunku beyin yasayabilmek icin mutsuz ligi stresi unutarak hafizadan silerek toparlamaya calisiyor surekli cevreden dolayi bu sorunla karsilasinca surekli siliyor ve sonuc olarak bu sorun peydah oluyor
2.b vitamini gida eksikliginden kaynaklanabilir balikda bulunuyor fakat doktora gidersen bir hafta b12 vitamini ve asisi vurduruyor
ardindan hafta bir kez vuruduryor
1ay sonra ayda 1 kez vurdurarak 6 ayda tedavi sunuyorlar
randevu almadan once vitamin testi jcin kan vermenizi oneririm
3.bir sebeoten oturu ruhsat olabilir bedenden kucuk yada buyuk günahtan otevveli bu durumda varlik yada bir cesit büyü kişi de buna sebepiyet verebilir fakat bu bakimda anlasilabilir ilk olarak ruyada neler görüyorsunuz gibi bunlarin olup olmadigina dair delalet ler varmi diye bakilir yoksa üstüne düşünmeye gerek yok
egerki ruyada kabuslarda hayvan ucurum deniz vb rahstsiz edilerek uyandiriliyorda manevi rahatsizlik sorunu var diyenler konumu uygula egerki belirti varsa bakım yaptırmak iyi olabilir...