Selamun aleyküm birbirimizin basiretini açmak adına bu paylaşımı yapıyorum
Duamız kabul olmuyor demek zaten edilen duanın. İptalidir.
Bi hadiste öyle okudum fakat insan ısrarla bi duada inatçı kesiliyor. Bunun Tercumesi nedir bilirmisiniz?
İllaki bana vereceksin Allah ım .
Çok abalayıp ok ağladık çok sızlandık çok isyan ettik. Çoook dua ettik bi hacst duasından öbürüne kotuk harbi neydi bizim hatamız duamızın kabul olmamasına engel neydi diyip tövbe tövbe istiğfar noödu yinede duamız kabul olmadı
Neden duamız kabul olmadı insan düşünerek hatalarını görmez ya 2. Bi kişiye anlatcan yada yazaxaksın yazdığını 10 defa okuyacaksın acaba nerde yanlış yaptık da duamız kabul olmadı
Hiçbirimiz kader diyemiyor . Olmuyorsa zorlama demekki Alllah cc bu kadarını nasip gördü olmuyorsa zorlama yaraöanırsın yıpranırsın perişan olursun kaybedersin kendini kendini değerlerini sınırlarını. BU duan neden hacetini kalbinin merkezine koyarsın bu dilek seni kalbindekine kavuşturur istediğin olur evet kalbindeki dünyalıktır Allah seni kalbindekinden daha çok sever duanı kabul etmez siz ne dersini z?
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen nedersin bacım?