Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
ya hocam ben sizi tanımıyorum siz de beni. ben boş işlerle uğraşmıyorum sadece belki bir gün lazım olur dediğim bilgilere ulaşmaya çalışıyorum. Dahası da Mürre ile sohbet alim ya da yaşlı biri ile sohbet gibi düşünün ben doyumsuz sohbeti olan. konuşunca bülbülleri susturan, kelimeleri cımbız cımbız çekip konuşan alçak gönüllü insanlar varya, edebinden yanlışını dahi yüzüne vurmayan, hayatı içmiş insanlarla sohbet etmeyi çok severim. Bu mürre mevzuunu da öyle düşünün yoksa ne cinleri görmek isterim ne de onlarla bir işim olsun isterim büyü ve büyüye benzeyen herşeyden uzağım. Ailemde başka insanlar için arayışım oldu geçmişte ama şimdi sadece dünyevi ilmim artsın diye yoksa inanın onlar ilgi alanımda değil olsa bile bu devirde nerden bir mürşid bulacak nasıl el alacaksın. Allaha emanet olun
|
kardeşim bu zamanda nasıl mürşid bulup el alacaksın yazmışsın. İstihareye yatmanı tavsiye ederim sonucunu ben gördüm gerçekte isteyince samimiyet ve ihlas ile devam edince ALLAH C.C karşına çıkarır mürşidini bulursun.