Alıntı:
Elbetbirgun Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,9 senelik evli 3 küçük çocuk sahibiyim.gel gitli pronlblemli bir evliliğim oldu genelde.ama bu yaz her şey tepetaklak oldu. Bu yaz biri aradı ve eşinin dostu var bilmem ne dedi,arayan kişi de eşimin yengesi çıktı.tabii inkar yeminler havada uçuştu.gozumle de görmediğim için el mahkum susup oturdum ama 2 aydır iki yabancı gibiyiz.nasil anlatsam,bir birimizin umurunda değiliz ve iki aydır aynı evin içinde bir birimizin suratını dahi görmüyoruz.bakım yapan birinden yardım rica ediyorum büyü var mı yok mu diye.Herkese saygılarımla...
|
1.kardeşim yardım edebilcek kişiler var
2.durum aslında piskoljik gibi duruyor 3 ay beklemeniz garip aile uzmanına ayda ayrıyeten piskologa hemen yönelin
3.eşinin dostu var bilmem ne lafından boyle bir tepki olmaz daha da açarsan anlaşılırlığı artar özel değilse
4.eşler arasındaki soğukluğu celp ile değil muhabbet tertipleri ile yani cin araya sokmadan allah dua ederek denenmiş faidesi gözlemlenmiş tertipler mevcut
helaldir faidelidir denemesi ücretsizdir
hizbul ihfa günde sabah akşam 1 veya tek seferde 3 kere
5.sitede yetkili kardeşlerimiz var renkleri farklı olanlar yetkili izinli olanlar 50 mesajı doldur yaz allah ın izniyle yardımcı olurlar daha uzman tecrübeli ve izinli oldukları için başarı oranı yüksek olur
dipnot yapıcağın her ne olursa olsun en alim dahi dua etse çabalsa en iyi psikolog allah sizi imtihana sokmuşsa bunu düzeltebilicek yokdur sabr edip dua ederek tevvekül etmelisin isyan etmemeli en kötü senaryoya bile hazır olmalısın allahın elindedir kalpler ve ne dilerse o olur kuranı türkçe mealini okumanı öneririm...