Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş teşekkür ederim güzel cevap vermişsin ama benim merakım onların tabiatı ile alakalı. Onlardan birini çoktan çağırır başıma bela ederdim belkide def ederdim. Ben onların varlığından kuşku duymuyorum. Onlardan da korkmuyorum. Ben onların yaşantılarını, beslendiği şeyleri (peygamberimizin onlara kemik ve deve dışkısını helal kıldığından) neden korktuklarını, Ayetlerin üstlerinde nasılbir etki bıraktığını ki korkup kaçtıklarını, Tuvalette yaşayıp ta üstüne pislenince musallat olmalarından, Kafanın içine girip vesveselerle seni yoldan çıkarırken üstüne basınca ölmeleri gibi daha spesifik olan ve yazılı kaynaklardan ulaşamadığım ve onları tanımak adına bilgi kırıntılarını biriktirdiğimden bahsetmiştim yanlış anlaşıldım kusura bakmayın.
|
bak kardesim sen tabiatlarina maddi ve manevi olarak etkilerini merak ediyorsun
cinler eenerjisel varliklardir
ayete de atesin duman indan yaratildigi soylenir
yani bu varlıklara bilimsel olarak duman diyebilirsin fakat bunun daha gekismis aciklamasi radyasyon enerjisi diyede yorumlayabiliris
kaya tuzu himalaya tuzu ile celcekutiye hocanin konusuna bak
cinlere karsi etkisi yaziyor
yada bakir teli bilegine tak bununda o varliklari etkiledigi bir gercek
ozunde madde fiziki de olsa icinde enerji vardir kendine has frekansda yogunlukta vs.
bu varliklarinda etkilendigi etkilenmediği maddeler enerji halleri var
buhurlar buhar degil maddenin katidan gaz formuna gecmesidir yani
partikül hali
misal bqzi pis kanalizasyon gibi mekanlardaki muskalari ordaki pis habis negatif diyelim enerjiden alamayan muslim varliklar vardirnyani basi hocalar oradaki büyüyü bozamazlar elerindeki varlik buna yeticek ne duzeyde nede irka mensup
bazi hocalar tek bir cinle herturlu muskayi tasa da getirebilir bozadabilie buda varligin hocanin itikadina tabiatina onemli bir etkisj var
kemik teezek yemeleri senin evinde yaptigi . pilavı yemedikleri anlamina gelmiyor diyorum ya fiziki klarak degil kokusundaki buhardaki enerjiyle besleniyorlar
onlarinda iradeleri oldukları icin su cin kesinlikle sunu yapar bunu yapamaz diyemeyiz nefisleri var muslim kafirde olabilir kafir muslimde aliskanliklari beslenme sekilleride degisebilir
bati maji siinde materyallerle cok calismalar derin konular fakat bilmelisinki bunlar özü enerjisel varlik olmalari rukye yaparsan rahstsiz olurlar cikar gider bedenden lakin q saate tekrar gelir hic de isterse sezdirmez egerki tekrsr rukye yapsan bile tabi zayif sa cin hemen kendini gösterebilir
akilli varlik olduklarini ama genelikle 13 yasindaki cocuk zekasinda olduklarıni bdusunebiliriz elbette senden benden ondan alim uyanık zeki olanlarida varda azinlik onlar
tuvalete ustlerine iseyince musallat olmuyorlar orasi zaten pis bir mekan zaten ayetler de işaret geregi evinde barinabilir avam cinler coguda zararsizdir
banyoda yaparsan sıcak su dokersen o bu su cok daha karışık farklı fetvalar farklı deneyim sahipleri vardir
burda ki en büyük koz ise sunnetler hadislerdir bunlari ofrenir uygularsan bir musallat rahatsizlik durumunda elinde bir koz olur hak olur aksi durumda can sıkıcı bir hal olur
vs uzun konular genel bir derleme yapayim dedim
misal buhurlara geliyorlar beslenmeyede katkisiz haci yagida denen sivi haldeki seyi ustune sürünce gelmiyormu onada geliyorlar kardesim bunuda hatirlatayim
Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Ben seni anladım, o sebeble "cinleri ezme" tabirini kullandım, üstadlara da ayrıca danış diye. Yine forumdan da yazanlar olur. Forumdaki konuları da araştırmanı öneririm.
Üzerlik tohumu tutsusunu kaldıramazlar. Bol bol yak ama içmeni önermem.
|
icerse agir defil az miktarda günlük olarwk epifiz bezini aktifligini artirdigi buda enerjisel olan şeylere duyarlilik basassiyet kasandirdigini düşünüyorum