Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Alkol ve uyuşturucunun her türlüsünden faydalanirlar, bedende kaldığı süre içerisinde de bunlar ile güçlenirler. Kişi ımanli ise gunahin korkusunu bastırıp nefsine uysa o korkudan da besleniyorlar. Korkacağı şeyleri yapmayacak insan. Insan bu cinler ile terbiye oluyor.
Onların zayıflaması senin samimi şekilde Allah'a azze ve celle yaklasman ile başlar. Insan günaha düşse dahi hemen tevbe edip arkasından güzel bir iş yapmalı. Bu günah Allah azze ve celle affeder minvalinde de işlenmeyecek.
Sen bu kafir cinleri düşman olarak gor ve Allah'a yakınlaşmaya bak.
Günlük zikrlerimiz cok önemli sünnet üzere zikr çek. Yok ben yolumu biliyorum sadece cinleri nasıl ezeceğimi merak ettim dersen 50 mesajı doldur, halini durumunu anlat üstadlara. Forumda üstadların onay verdigi her konuyu da uygulamaya kalkma. Her zikr cekilmez. Olur ya güzel bir uygulama görürsün hemen girme işin içine.
|
Kardeş teşekkür ederim güzel cevap vermişsin ama benim merakım onların tabiatı ile alakalı. Onlardan birini çoktan çağırır başıma bela ederdim belkide def ederdim. Ben onların varlığından kuşku duymuyorum. Onlardan da korkmuyorum. Ben onların yaşantılarını, beslendiği şeyleri (peygamberimizin onlara kemik ve deve dışkısını helal kıldığından) neden korktuklarını, Ayetlerin üstlerinde nasılbir etki bıraktığını ki korkup kaçtıklarını, Tuvalette yaşayıp ta üstüne pislenince musallat olmalarından, Kafanın içine girip vesveselerle seni yoldan çıkarırken üstüne basınca ölmeleri gibi daha spesifik olan ve yazılı kaynaklardan ulaşamadığım ve onları tanımak adına bilgi kırıntılarını biriktirdiğimden bahsetmiştim yanlış anlaşıldım kusura bakmayın.