Alıntı:
Hagi Nickli Üyeden Alıntı
Azeri gardaş korkma, bu zikirler sana yol açar.
Erbainiye İdrisiyye 6. nolu zikri denedin de ondan bunlar oldu.
Cin ler senden korkar , sen ise onlardan korkarsın )). Korku filmi seyretmişindir belki bilinç altındakilerini çıkartıp sana hiss ettirirler. Asla Allah`in izni olmadan sana bulaşamaz kimse.
ALLAHI bul Dost edin - Esas budur her şey onda kalp gözü altıncı hiss havada uçmalar gaybı göstermeler ve s.
Şöyle bir şey anlatayım sana - Peygamber efendimiz SAV miraçtayken Allah C.C. ona her perdeyi geçtiğinde korkma yaklaş derdi . Buda o tarzdan korkma yaklaş full gaza bas ileri korkma.
Kendine bir soru sor Allah`in kendi ruhundan üflediği mi güçlü yoksa dumansız ateşten yaratılanlar mı.
Murşid derler ve s derler. En güzel Murşidin kendinle yüzleşmendir korkularınla yüzleşmendir- tüm bunların senim başına gelmesi asıl olarakta *Senin Ölümden korkamndır * Sen ölümden korkarsın da ondan* .
Allahı bul !
|
Mürşid Vs Derler ne demek oluyor? Mürşid olmadan sen o yolda Korkudan gözünü açamazsın seni ne hale sokarlar.5/MÂİDE-35: Yâ eyyuhâllezîne âmenûttekûllâhe vebtegû ileyhil vesîlete ve câhidû fî sebîlihi leallekum tuflihûn(tuflihûne).
Ey âmenû olanlar (Allah’a ulaşmayı, teslim olmayı dileyenler); Allah’a karşı takva sahibi olun ve O’na ulaştıracak vesileyi isteyin. Ve O’nun yolunda cihad edin. Umulur ki böylece siz felâha erersiniz.
“vebtegû ileyhil vesîlete:*O’na (Allah’a) ulaşmanıza kim vesile olacaksa, o vesileyi Allah’tan isteyin.” buyuruyor Allahû Tealâ, “Allah’a ulaşmaya vesile olacak kişiyi, Allah’tan isteyin.”
Demek ki bir olay var; Allah’tan bizi irşada ulaştıracak olan kişiyi isteyeceğiz. Bu husus, Cinn Suresinin 14. âyet-i kerimesinde bir davet şekliyle değil, bir açıklama şekliyle oluşmuş. Allahû Tealâ, Cinn-14’ de diyor ki:
72/CİNN-14: Ve ennâ minnel muslimûne ve minnel kâsitûn(kâsitûne), fe men esleme fe ulâike teharrev reşedâ(reşeden).
Ve gerçekten bizden, (Allah’a) teslim olanlar da var ve bizden kasitun (kalpleri kasiyet bağlamış) olanlar da var. Artık kim (Allah’a) teslim olmuşsa işte onlar, irşad olmayı (nefsin ve iradenin teslimini) arayanlardır (dileyenlerdir).
Allah Azze Ve Celle Bizzat kendisi Mürşidin önemini Vurguluyor.