Alıntı:
yesim35 Nickli Üyeden Alıntı
Yorumunuz ici tsk ler sitedeki yorumlara baktim daha once. Yanin surekli ayni ruyayi gormem acaba yapmam gereken birsey mi var diye dusundurdu acikcasi
|
Rüyanın tekrar etmesi bence yorumuna göre değişir.1 ay evvel 1 rüya görmüştüm.Derken bu gece bazen 3-5 rüya gördüğüm olur unuturum bazen işte Allah CC resmen rüyayı unutturmamak için yol verir.1 ay evvel görüğüm rüya senin tavuk olayı gibi düşün aynı rüya ne gördüğümü yazmayayımda kısa yorum eline 1 miktar para yada mal geçecek yani bunu rüyayı aynı şekilde peş peşe görüyorsak demekki daha zamanı var öylede böylede para ele geçecek.
Ama diğer gördüğüm rüyayıda yazmıyorum yorumu şu çevrende asalaklar parazit çok senden sebeplenip medet umuyorlar hesabı haliyle onlarla bağını koparacan gibi düşün yorumu.
Hayırdır inşaAllah dedik kahvaltı çay falan derken cebi açtım dakka 1 gol 1 whastapp dan mesaj işte rüyada denen olay gerçekleşti.
Arayan eski mevzulardan dolayı arıyor kendisi ile en son hatırladığım 2009-2010 da görüştüm birilerini soruyor onla işim var dedi o artık yok adam 4 sene evvel ülkeyi terk etti kanal kapandı dedim .
Sonra mesajlaşma bitince şöyle bir düşündüm yarabbi şükür dedim demek işte bazı rüyalarda 1-2 saatte çıkıyor yani parazitin birini üstümüzden def ettik.
--
İşte sen 2 kere gördüğüm rüyanda mutlaka anlamı ne ise öyle böyle zuhur eder vakit saat gelince derim.